Dërgo Mesazh

Na shkruani dhe do Ju kontaktojmë.

  Mbrojmë të dhënat Tuaja personale.

  Cilësi
  Maksimale

  Themeluar më 1995.

  Adresa Kryesore

  Qendra Gazheli Rent

  Karburant "Gazheli", Tiranë

  Rr. Mine Peza, pranë Zogu i Zi

  Adresa Alternative

  Marrje dhe Kthim të Makinave

  Aeroporti "Nënë Tereza", TIA

  Zgjidh Vendin gjatë Rezervimit