Karburant "Gazheli"
Tiranë

Aeroporti "Nënë Tereza"
TIA

Makina me Qera-Ditore

Rezervo një makinë gati për Qera.

Adresa Kryesore

Qendra Gazheli Rent

Karburant "Gazheli", Tiranë

Rr. Mine Peza, pranë Zogu i Zi

Adresa Alternative

Marrje dhe Kthim të Makinave

Aeroporti "Nënë Tereza", TIA

Zgjidh Vendin gjatë Rezervimit