0002 Škoda Rapid (2018) Beniznë 1.0

Rezervo së paku 24 orë para Marrjes.

4+1 Kompakt | Lehtësi

Transmisioni

Automatik

Karburanti

Benzinë

Konsumi

4.6 L për 100 km

Diferenciali

Para

Ngjyra

E zezë

Kapaciteti

55 Litra

Detaje Brenda

Detaje Jashtë

Rezervo Makinën

Kohëzgjatja e qerasë minimumi 5 ditë.

Datat në të kuqe janë zënë për këtë makinë.

  Garanci

  Paguhet Pas Miratimit

  Adresa Kryesore

  Qendra Gazheli Rent

  Karburant "Gazheli", Tiranë

  Rr. Mine Peza, pranë Zogu i Zi

  Adresa Alternative

  Marrje dhe Kthim të Makinave

  Aeroporti "Nënë Tereza", TIA

  Zgjidh Vendin gjatë Rezervimit